Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

‘Beeeeen Sadettin Teksoyyy’ komedisi...

'Ben Sadettin Teksoy' anonsu ve sarı yağmurluğuyla hafızalarda yer eden gazeteci Sadettin Teksoy, 'Hasret Bitti' sloganıyla yapım şirketini kurdu, yeni filmi için hazırlıklara başladı. Bu hafta 'Bunlar da komedi mi! Ben bir film yapayım da görsünler' haftası... Ancak güzel film görme hayalleri son bulmasın çünkü hasret bitiyor. Güldürürken düşündüren Teksoy komedisi, bu yılın son demlerinde beyazperdede yerini alacak. Sinema salon sahipleri şimdiden bin salonu filme ayırmış durumda. "Çabalarımızın tamamı, izleyiciyi gülmekten yerden yere vurdurtacak keyifli bir kara komedinin temellerini atmak" diyen Teksoy, bu film için çok özel espriler üretmiş. Tebrikler onca gereksiz slogana ve duyuruya... Filme gelecek olursak, bence beyazperde boş kalsın daha iyi.

TEKSOY'DAN AÇIKLAMA!
Teksoy, film için sosyal medya hesabında şöyle yazmış: 'Hedefimiz 2016'nın ve belki de son 10 yılın en güzel komedi filmini yapmak... Rabbimin de izniyle, ardımda böyle klas bir ekip varken, sırtımın yere geleceğini hiç sanmıyorum.' Ne ekiplerle ne hüsranlar gördü beyazperde, 'Neden bu filme gitmeliyim?' sorusunun altı boş. Onu gerçekten doldurduğunuz zaman izleyici, filme gider. Aksi halde iddialı açıklamalara inanıp gidenlerle bahsedilen listede yer almak çok zor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA